*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Geen import, wel gratis service en support.

Ajax alarm

imageBg manImg

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig systeem om uw huis of werkplaats subliem mee te beveiligen? Kijk dan niet verder dan de alarmsystemen van Ajax.

Het Ajax alarm beschikt over alle benodigdheden voor een ultieme beveiliging, waaronder sensoren, een krachtige hub en de mogelijk om u aan te sluiten bij een meldkamer. Lees snel verder voor meer info!

Starterkits

U krijgt excusief toegang tot (video)handleidingen voor het Ajax alarm en altijd gratis en direct support.

Heeft u hard gewerkt voor uw eigendommen, of dit nu gaat om een woning of een eigen bedrijfspand? Dan is het vanzelfsprekend logisch dat u deze optimaal wil beveiligen. Dat vinden ze bij Ajax ook – en daarom hebben ze hard gewerkt aan een beveiligingssysteem dat de invloed van potentiële gevaren tot een absoluut minimum bedwingt. Dit heeft geresulteerd in het Ajax alarm. Met als de populaire Ajax StarterKit. Dat is een kit die u volledig beschermt tegen niet alleen inbreken, maar ook sabotage en andere, onwenselijke omstandigheden.

Het Ajax alarm

Een Ajax alarm bevat, zoals gezegd, alle benodigdheden voor een top beveiliging. Een draadloze beveiliging, om precies te zijn. Want wij vinden beveiliging met draad niet alleen weinig fraai, maar ook nog eens onhandig in gebruik. En een beveiliging via het wifi-netwerk is weliswaar draadloos, maar wat ons betreft van een onacceptabel laag beveiligingsniveau. Daarom hebben ze gewerkt aan de zogenoemde Jewellery-technologie. Deze techniek gebruikt een systeem dat zorgt voor een draadloze verbinding tussen diverse componenten die kwalijke invloeden binnen een straal van maar liefst twee kilometer (!) kan oppikken. Wordt dit signaal geschonden? Dan betekent dat een wijziging van de frequentie en krijgt u automatisch een melding. Een garantie voor een maximale veiligheid.

En er zijn meer voordelen van het Ajax alarm. De draadloze bewegingsdetectoren zijn bijvoorbeeld vriendelijk voor huisdieren en simpel aan te sluiten. Bovenal kunt u ze voor meer doelen inzetten dan alleen uw pand beschermen tegen inbrekers. Zo functioneert ons systeem ook uitstekend als rookmelder en krijgt u eveneens een melding bij een hoge CO-concentratie. De Ajax StarterKit werkt ook prima als protectie tegen waterschade. Via de Ajax app op uw telefoon wordt u op de hoogte gebracht van alarmeringen, lekken en overstromingen – hoewel we natuurlijk hopen dat beiden helemaal achterwege blijven.

 

Starterkits

itemImg
itemImg

De Ajax-app
De app – die is belangrijk. Hij brengt u op de hoogte van inbraken, brand of een overstroming en doet zodoende dienst als een persoonlijke controlekamer. En dat allemaal vanuit je broekzak. De Ajax-app stelt u in staat uw alarmsystemen altijd en overal te bedienen. En de applicatie werkt gemakkelijk: u kunt de beveiliging besturen vanaf smartphone, tablet, PC en Mac. Detectors toevoegen is ook erg makkelijk dankzij de QR-codes. Tot slot is het mogelijk om familieleden en vrienden ook met het systeem te verbinden. Handig wanneer u op vakantie gaat!

Contact
Wilt u meer weten over de alarmsystemen van Ajax? Stuur uw vraag naar [email protected]. We helpen u graag!
U vindt ook nog veel meer informatie over het Ajax alarmsysteem en De officele Ajax website

Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.


  user


  mail


  push-pin


  comment

  1
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8

  Draadloos-alarmsysteem.com is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

  © 2024 - MR-Beveiliging

  kiyoh webshop
  Contact gegevens
  MR-Beveiliging, Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom