*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Geen import, wel gratis service en support.

Ajax een goede beveiliging voor je woning

imageBg

Een goed en betrouwbaar draadloos alarmsysteem

Wat kan je met een Ajax alarmsysteem en waarom kies je daarvoor.

Voor een betrouwbaar beveligingssysteem kies je voor een Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem voor de veiligheid en zekerheid. Steeds vaker komt je een alarmsysteem tegen in woningen. Waar het in Zuid-Europa al normaal is, loopt Nederland daar nog wat in achter. Terwijl de woninginbraken flink oplopen. Corona / Covid is voorbij en dat geldt ook voor inbrekers. Ook zij zullen weer meer inbreken dan tijdens de corona periode. Daarom is het verstandig je woning goed te beveiligen. Dit kan al eenvoudig met goede cilindersloten. Maar ook een alarmsysteem is verstandig om aan te schaffen.

Draadloos alarmsysteem

Voor een bestaande woning is het lastig om overal bekabeling te krijgen en vaak ook geen fraai gezicht. Daarom kiezen de meeste mensen voor een draadloos alarmsysteem. Het is zeer eenvoudig te installeren en te bedienen. Maar daarnaast ook 1 van de weinige draadloze alarmsystemen waar je op kan bouwen. Het Ajax alarmsysteem is volledig draadloos en met een groot bereik ook overal toe te passen. Of je nu buitendetectors wilt of je garage en schuur beveiligen. Met Jeweller is het bereik geen probleem.

Jeweler protocol

Ajax detectoren kunnen, dankzij het door Ajax eigen ontworpen Jeweler protocol, een afstand overbruggen tot 2000 meter in open veld. Dankzij het Jeweler protocol werk het Ajax systeem niet alleen stabiel maar gaan de batterijen zelfs tot 7 jaar mee! Door tweeweg communicatie, een snelle communicatie tussen de sensoren, stelt het Ajax Alarmsysteem u direct op de hoogte van eventuele problemen of een inbraak. De communicatie tussen alle detectoren zijn beveiligd en u ontvangt instant een bericht in geval van sabotage, jamming of een algemene foutmelding.

Certificering Ajax

Het draadloze alarmsysteem van Ajax kan gecertificeerd worden voor de verzekering. Voor woningen is dat in de meeste gevallen niet interessant. De certificering is namelijk maar 1 jaar geldig, daarbij komt kijken dat je een onderhoudscontract moet hebben en jaarlijkse controle. Wat kwa kosten hoger ligt dan de korting op je verzekering. Daarom is het niet verstandig om dit te doen.

 

Ajax startersets

 

 

itemImg
itemImg

Sensoren voor Ajax alarmsysteem

Ajax heeft verschillende componenten voor het optimaal beveiligen van je woning. Alles is draadloos, Alleen de hub moet met en stekker en een LAN kabel worden aangesloten. Alle andere melders zijn volledig draadloos en beveiligd tegen het storen van de draadloze verbinding. Het Ajax systeem is ook klasse 2 gekeurd en mag daardoor ook gecertificeerd worden voor de verzekering.

Ajax alarmsysteem detectoren

Ajax heeft verschillende draadloze detectoren. Voor deuren en ramen worden doorprotects gebruikt. Je hebt ook een doorprotect plus voor kantel en tril detectie. Bij een Velux dakraam of draai-/kiepramen is dat erg handig. Je kan daardoor je raam open laten staan en toch beveiligen. Let op, het is altijd verstandiger om je raam af te sluiten voor een inbraak. Ook heet Ajax diverse buitendetectoren. Met de buitendetectoren kan de woning al beveiligen en voordat een inbreker bij de woning komt is er al een detectie.

Branddetectoren

Heb je een Ajax alarmsysteem dan kan je direct brandmelders erop koppelen. Op het systeem kan je meerdere fireprotects koppelen en daardoor ook je woning direct beveiligen tegen brand. Je krijg bij een Rook of hitte detectie direct een alarmering op de rookmelders, sirenes en op de telefoons waarop de app is gekoppeld. Je moet daarvoor wel het beveiligingssysteem van Ajax hebben. Alle branddetectoren koppel je met de Ajax hub.

itemImg
itemImg

Bediening en paniekknoppen

Het alarmsysteem kan je op meerdere manieren bedienen. Het systeem kan je eenvoudig en snel bedienen met de APP op de smartphone, met een afstandsbediening. Bij Ajax noemen ze dat de ‘Space control’ en met een bedienpaneel. Je hebt de keuze uit 2 verschillende bedienpanelen. een bedienpaneel waarmee je met een code het alarm in en uit kan schakelen en met een bedienpaneel waarmee je ook met een tag het Ajax alarmsysteem in en uit kan schakelen. Bij Ajax noemen ze dat de Keypad en keypad plus.

Met de Ajax button kan je een directe alarmering maken of paniekmelding versturen naar de contacten die ingesteld staan in de app.
Daarnaast kan je altijd zeer snel en eenvoudig het alarmsysteem waar dan ook bedienen met de app op de smartphone.

Ajax Motioncam (PHOD)

Op het systeem kan je 2 verschillende motioncams koppelen. Voor de motioncam heb je altijd de Ajax hub 2 nodig of nieuwer. met de standaard hub kan je geen motioncam koppelen. Een motioncam is een bewegingsmelder die bij het detecteren van een detectie direct een aantal foto’s maakt en verstuurd naar de Ajax APP. Bij de motioncam phod kan je in de APP ook zelf op een knop drukken en maakt de melder direct een aantal foto’s die deze toont op de smartphone.

Sirenes voor het alarmsysteem

Bij het Ajax alarmsysteem zijn er 2 verschillende sirenes, een binnensirene ‘homesiren’ en een ‘streetsiren’wat bedoelt is als buitensirene. We merken dat klanten de binnensirene niet altijd luid genoeg vinden. Wil je een luider akoestisch signaal dan kan je ook kiezen om een streetsiren binnen te plaatsen of meerdere binnen sirenes.

Ajax startersets

Er zijn bij ons verschillende startersets samengesteld. Deze bestaan altijd uit een hub met diverse detectoren. Voor veel woningen zijn dit de juist samengestelde pakketten. Je kan naast een starterset ook altijd nog extra detectoren aanschaffen die je kan vinden bij de Ajax componenten. Voor een goed beveiligingssysteem kies je vaak voor een starterset die je uitbreidt met extra sensoren.

Heb je daarbij hulp nodig dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook tijdens de installatie staan wij voor u klaar. Wij zullen u altijd kosteloos ondersteunen en adviseren met de instellingen. Ook als het Ajax alarmsysteem al eerder bij ons is aangeschaft kunt u ons altijd bereiken voor ondersteuning, maar ook voor installatie en onderhoud van uw alarmsysteem.

Design

Ajax heeft een draadloos systeem ontworpen voor zowel gebruikersgemak als het design van de componenten zelf. Praktisch alle sensoren zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en wit. Het ontwerp van zowel de app als de componenten zijn dan ook subliem te noemen. Motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When security is Art”. Het alarmsysteem is volledig met de app op de smartphone te bedienen als in te stellen.

Starterspakketten

Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.


  user


  mail


  push-pin


  comment

  1
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8

  Draadloos-alarmsysteem.com is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

  © 2024 - MR-Beveiliging

  kiyoh webshop
  Contact gegevens
  MR-Beveiliging, Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom