*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Geen import, wel gratis service en support.

Hikvision alarmsysteem

imageBg

Waarom kies je voor een Hikvision alarmsysteem.

Wij hebben het antwoord hieronder voor u genoteerd.

Kies voor een Hikvision alarmsysteem dat werkt op 868MHZ. En je zult er jaren gebruik van maken. Wij ondersteunen je kosteloos op afstand.

Wat en waarom kies je voor een Hikvision draadloos alarmsysteem en welke centrale kan je het beste aanschaffen?

itemImg
itemImg

Hikvision AX pro 868Mhz

Je wilt een draadloos alarmsysteem aanschaffen en deze zelf installeren? Dan kijk je naar een aantal punten wat belangrijk is. Als eerst maak je een keuze tussen alle verschillende alarmsystemen. Kijk ook wat een installateur (die ook installeert) wat zij verkopen. Vaak geeft dit al aan of het een goed alarmsysteem is. Wij verkopen van MR-Beveiliging 3 verschillende alarmsystemen. Wat we al jaren verkopen is het Jablotron 100 systeem, Ajax alarm en sinds 2022 ook de AX pro van Hikvision. Wij als verkoper en installateur willen alleen systemen verkopen waar we zelf achter staan en weten dat we een klant tevreden achterlaten. Of u het nu aanschaft via onze webshop of het laat installeren door onze specialisten, U krijgt bij ons altijd de ondersteuning die u verwacht. Kiest u ervoor om het systeem via de webshop aan te schaffen, maar komt u er niet uit bij de installatie. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij kunnen u eenvoudig en snel op afstand helpen. Komt u er helemaal niet uit, Dan kunt u altijd een monteur van ons langs laten komen om alles te installeren.

itemImg
itemImg

Hikvision set
Door de jaren heen hebben we heel veel ervaring opgedaan met wat de klant wil en hoe de woning het beste beveiligd kan worden. Daarom hebben wij ook van Hikvision complete sets samengesteld zodat u direct alles heeft. Het enige wat u er nog bij aan kan schaffen is een (prepaid) simkaart voor als backup mocht de internetverbinding wegvallen. Verder wordt bij het systeem alles geleverd wat u nodig heeft.

En heeft u vragen tijdens de installatie. Neem gerust contact met ons op en laat ons u helpen. Wij kunnen na uw toestemming eenvoudig meekijken op het alarmsysteem. Om de instellingen door te nemen of alles samen door te lopen.

Kijk bij de verschillende Hikvision sets:

Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.


  user


  mail


  push-pin


  comment

  1
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8

  Draadloos-alarmsysteem.com is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

  © 2024 - MR-Beveiliging

  kiyoh webshop
  Contact gegevens
  MR-Beveiliging, Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom