*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Geen import, wel gratis service en support.
AJax alarmsysteem
We hebben geprobeerd om alles uit te leggen over het Ajax alarmsysteem. Wilt u deze bij een erkende partner aanschaffen of laten installeren? Wij van MR-Beveiliging zijn een verkopende partij van onder andere Ajax alarmsystemen. Heeft u een vraag of wilt u uw woning laten beveiligen kunt u altijd contact met ons opnemen voor zowel advies als installatie.
image
Installatie en advies
Bij MR-Beveiliging laat u al een compleet Ajax alarmsysteem installeren voor € 289,- inclusief BTW (exclusief reiskosten). Voor een goed en betrouwbaar alarmsysteem kies je voor een elektronisch alarmsysteem van Ajax Systems. Wij zijn de partner voor uw beveiliging voor zowel woning als bedrijf.
image
house
100% Veilig
Net zo betrouwbaar als een bedraad alarmsysteem
Net zo betrouwbaar als een bedraad alarmsysteem
house
7 Jaar
Batterij levensduur tot wel 7 jaar.
Batterij levensduur tot wel 7 jaar.
house
100 Componenten
tot wel 100 componenten per hub
tot wel 100 componenten per hub

Ajax alarmsysteem

De nieuwe generatie draadloze alarmsystemen

Welke componenten voor je Ajax alarm

Welke melders en componenten kan je het beste aanschaffen voor je woning of bedrijf? Om je woning goed en betrouwbaar te beveiligen met een Ajax alarmsysteem. Wij van MR-Beveiliging kunnen u goed adviseren voor wat nodig is om uw woning of bedrijf goed te beveiligen. De Ajax hubkit bevat alles wat nodig is om een pand te beschermen. Gevoelige sensoren besturen deuren en activiteiten binnenin, en een krachtige hub verbindt ze met de buitenwereld. Het Ajax-alarmsysteem bevat verschillende soorten sensoren, die aangemeld kunnen worden op de Ajax hub. Neem contact op met ons om u goed te adviseren.
Volledig beveiligd tegen inbrekers en sabotages.
Geen abonnement
U bent de volledige eigenaar van uw Ajax alarmsysteem. Er zijn geen verborgen kosten.
Er is geen verplichte controlekamer
U kunt zelf beslissen of u zich bij een meldkamer wilt aansluiten (optioneel).
STIJLVOL ONTWERP
Alle componenten zijn verkrijgbaar in twee kleuren (zwart of wit) en passen in elk interieur.
EENVOUDIGE INSTELLINGEN
Alle componenten kunnen eenvoudig worden aangesloten en geconfigureerd via een smartphone, tablet, pc of MAC.
DRAADLOOS TOT 2000 METER
Het bereik tussen de detectoren en de Hub is maximaal 2000 meter in de open veld.
MELDING VAN BERICHT
Het berichtensysteem informeert u over wat er in uw huis en / of bedrijf gebeurt.
section3img
JEWELLERY TECHNOLOGY
 • Jeweller — 1500 m

  Z-wave 5 gen — 150 m

  ZigBee — 100 m

  Bluetooth — 100 m

  WI-FI — minder dan 100 m

 • Jeweller — 7 jaar

  Z-wave 5 gen — 2 jaar

  ZigBee — 2 jaar

  Bluetooth — 1 jaar

  WI-FI — alleen met externe voeding

JEWELLERY TECHNOLOGY
Een draadloos alarmsysteem van Ajax, net zo betrouwbaar als een bedraad systeem.

MR-Beveiliging verkoopt en installeert Ajax alarmsystemen door het hele land voor een vaste installatieprijs. *Dit geldt voor alle draadloze componenten van Ajax. Heeft u support of hulp nodig voor uw Ajax alarmsysteem? U krijgt bij ons altijd kosteloos support als het systeem bij ons is aangeschaft. Als erkende partner van Ajax hebben wij eenvoudig de mogelijkehid om nadat u toestemming heeft gegeven een berpertke tijd toegang op uw Ajax alarmsysteem. Zo kunnen wij u eenvoudig helpen en samen door de instellingen van de Ajax app heen om te zorgen dat het alarmsysteem geheel volgens uw wensen is ingesteld.

Ajax alarmsysteem:

Dankzij de draadloze technologie van Ajax systems hebben ze een gecodeerd signaal en is het bereik tot wel 1500 meter in open ruimte. Als het signaal wordt geschonden, wordt de frequentie gewijzigd en ontvangt u een melding. Zelfs als het signaal volledig zou verdwijnen, wordt u nog steeds gewaarschuwd door het Ajax alarmsysteem.

Ajax Systems heeft een eigen protocol ontwikkeld: Jeweler technology, die maximale veiligheid garandeert voor de onderlinge verbinding tussen verschillende componenten. Daarom is het draadloze beveiligingssysteem van Ajax net zo veilig als een bedraad alarmsysteem.

Heeft u vragen of wilt u een Ajax alarmsysteem laten installeren, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

Stijlvol design
De Ajax hub is het component wat altijd nodig is om de draadloze melders van Ajax op aan te melden. Op elke hub kunnen minimaal 100 componenten op aangemeld worden. De krachtige hub heeft een draadloos bereik tot wel 1500 meter in open veld. Let op, voor binnen zal het bereik een stuk minder zijn. Voor een woning, villa, landhuis of midden groot bedrijf is het bereik geen enkel probleem.
DIERVRIENDELIJKE BEWEGINGSDETECTOREN
De draadloze bewegingsdetector van Ajax bestaat uit een zeer gevoelige sensor om ervoor te zorgen dat een beweging snel wordt gedetecteerd. De draadloze bewegingsdetector is huisdiervriendelijk, gemakkelijk aan te sluiten en communiceert draadloos met uw Ajax alarmsysteem.
INTELLIGENTE ROOKDETECTORS
Een bijzonder en uniek kenmerk van optische rookmelders Ajax is onder meer de relatie tussen verschillende rookmelders. Zodra een detector rook, hitte of een te hoge CO concentratie detecteert, wordt het alarm ook bij alle andere rookmelders geactiveerd.
Voorkom waterschade
De Ajax waterdetector voorkomt waterschade door lekken en overstromingen op tijd te detecteren. Via de applicatie op je smartphone kun je de waterdetector besturen. U krijgt een melding als de waterdetector is blootgesteld aan water.
section7img1 section7img2
AJAX APP
Met de hulp van de Ajax-applicatie wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht in geval van een inbraak, brand of overstroming. Zo heeft u altijd uw persoonlijke controlekamer in uw zak. Het is veiliger en nog makkelijker is niet mogelijk!

Met behulp van de Ajax-applicatie bestuurt u uw Ajax alarmsysteem en alle aangesloten componenten overal en altijd. Met behulp van de applicatie kunt u alle instellingen van componenten configureren met uw smartphone, tablet, pc of Mac (webapplicatie) of eenvoudig detectors toevoegen door de QR-code te scannen. Je kunt ook je familie, vrienden, buren of zelfs een meldkamer met het systeem verbinden, zodat ze altijd op de hoogte worden gesteld via een push-bericht, sms of een telefoongesprek en in noodgevallen kunnen ze daarop reageren.
Kijk voor alle informatie over de app ook op de officiële website Ajax.systems

Heeft u technische hulp nodig voor uw Ajax alarmsysteem? Bij MR-Beveiliging kunt u altijd terecht voor gratis support als het systeem bij ons is aangeschaft.

De Ajax app is beschikbaar voor IOS and Android en voor de MAC en PC
AppStore GooglePlay
section7img1 section7img2
AJAX COMPONENTEN
Alle Ajax componenten hebben een stijlvol design en zijn beschikbaar in het zwart en wit
Ajax Motioncam PhOD voor binnen en buiten. Detecteert beweging en zal direct een foto maken op een afstand van maximaal 15 meter (beide kanten)
465,- Meer
AJAX KeyPad touchscreen - nog niet leverbaar. Alleen te bestellen als pre order  
508,20 Meer
De Ajax FireProtect 2 is een draadloze branddetector die rook/hitte en CO kan detecteren en heeft een ingebouwde sirene waarmee hij ook autonoom kan functioneren.
194,- Meer
De Ajax FireProtect 2 is een draadloze branddetector die rook en hitte kan detecteren en heeft een ingebouwde sirene waarmee hij ook autonoom kan functioneren.
129,- Meer
217,80 Meer
Dahua C35 WiFi camera
99,- Meer
Hikvision 360 graden plafond Bewegingsmelder, draadloos ruimtelijk werkende PIR detector.
59,- Meer
4 MP ColorVu Fixed Turret Network Camera Keuze in zwart en wit 2.8mm lens
242,- Meer
MotionCam - De Ajax motioncam is een draadloze bewegingsdetector met fotoverificatie van alarmen. Regelt bewegingen op een afstand van maximaal 12 meter en kan dieren negeren die hen onmiddellijk onderscheiden van personen. Ook vanuit de APP is het mogelijk een foto te maken.  
250,- Meer
AJ-MultiTransmitter is een integratiemodule met 18 bedrade zones om bedrade third-party detectoren met het Ajax systeem te verbinden.
258,- Meer
Hikvision Relay
50,- Meer
Hikvision wall switch, bediening door alarm, bediening, fout, schema of handmatig
53,24 Meer
Hikvision smart plug, voor het eenvoudig schakelen van bijv. verlichting.
68,99 Meer
Hikvision tag voor het eenvoudig in- en uitschakelen van het alarmsysteem.
8,- Meer
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN 2017
Succes is een reis geen bestemming
FSEC Security & Fire Excellence Awards 2017 - London
Winnaar 'Alarmsysteem van het jaar'
"Ajax Systems werd door een internationale deskundige jury uitgeroepen tot 'Alarmsysteem van het jaar' tijdens de IFSEC awards 2017 in Londen, waar de meest gerenommeerde fabrikanten van beveiligingsmateriaal wereldwijd worden verzameld. '
MIPS Securika Exhibition 2017 - Moscow
Winnaar 'Alarmsysteem van het jaar'
"Ajax Systems won twee overwinningen op de MIPS Securika-beurs in Moskou. De internationale jury van experts koos het Ajax alarmsysteem als 'Beste debuut' en als 'Meest innovatieve product'. De evaluatie hield voornamelijk rekening met innovatie, originaliteit, productiekwaliteit en design "
Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.


  user


  mail


  push-pin


  comment

  1
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8
  section11Img1
  section11Img2
  section11Img3
  section11Img4
  section11Img5
  section11Img6
  section11Img7
  section11Img8

  Draadloos-alarmsysteem.com is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

  © 2023 - MR-Beveiliging

  kiyoh webshop
  Contact gegevens
  MR-Beveiliging, Satellietbaan 31A, 2181MG Hillegom